Titanové nádobí splňuje požadavky každé kuchyně.

 Unikátní vlastnosti titanového nádobí umožňují především zdravé a chutné vaření.

 Hlavní výhody

  • - Zdravé vaření bez tuku díky nepřilnavému povrchu
  • - Univerzální použití – vhodné i do trouby
  • - Rychlé vaření - rovnoměrný a rychlý přenos tepla - šetří čas, energii i peníze
  • - Snadná údržba díky nepřilnavému povrchu - ubrouskem nebo vodou
  • - Novinka - datamatrix kód - “rodný list nádoby” - data dokládající celý výrobní proces každého kusu
  • - Pomocí speciálního softwaru
  • - Každý kus je ruční práce

 Vysoká záruka na rovnost dna 15 let díky robustnímu korpusu nádobí
Nádobí pomáhá při dietním stravovacím režimu a pomůže Vám tak umožnit vařit chutně i v případě různých omezení v jídelníčku. Díky unikátním vlastnostem můžete účinně bojovat se zdravotními problémy jako je např. vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak či onemocnění žaludku nebo tlustého střeva. Rodiče ocení nádobí při řešení globálního problému narůstající obezity dětí.

 V současné době vyrábíme několik produktových řad, které se liší jak technologií výroby, tak použitými materiály. U jednotlivých řad je vždy řez nádoby, aby bylo vidět rozdíly mezi nimi.

 POPIS VÝROBY

Lití: (5 mezikontrol kvality): Všechny naše nádoby jsou odlévány metodou gravitačního ručního lití do kokilové licí formy ze speciální slitiny Siluminu nakupované pro tyto účely výhradně v německých hutích. Tyto výrobky jsou i v dalších, technicky velmi náročných operacích, opracovávány kus po kuse ručně s využitím špičkových technologií.

 Z tohoto důvodu nelze zabránit malým nepřesnostem především při odlévání, řezání a broušení. Malé nerovnosti na plášti nádob jsou právě pro konečného zákazníka známkou ručního zpracování. Těmito znaky se odlišuje naše nádobí od laciného, užitnou hodnotou a kvalitou nesrovnatelného nádobí z hliníku vyráběného v obrovských sériích strojově např. lisováním, tažením nebo tlakovým litím.

 liti nadobi

 Tryskání: (2 mezikontroly kvality): Před aplikací špičkových antiadhesivních povlaků je povrch nádob sjednocen otryskáním korundem na speciálním počítačem řízeném vysokokapacitním tryskacím zařízení naší jedinečné konstrukce, která zajišťuje optimální a rovnoměrné sjednocení povrchu tryskaných nádob s důrazem na co nejlepší přilnutí antiadhesivního povlaku k základnímu materiálu nádoby a zároveň co nejvyšší odolnost proti mechanickému opotřebení antiadhesivní úpravy.

Nános antiadhesivních vrstev (6-8 mezikontrol kvality): V další, na preciznost také velmi náročné operaci, jsou na vnitřek (2 vrstvy) i vnějšek (1 vrstva) nádob nanášeny pro tyto účely vyvinuté a odzkoušené potravinářské antiadhezivní vrstvy vyztužené keramikou s přísadou titanu.

 tryskani

 Tvarování dna (2 mezikontroly kvality): Dna nádob jsou obrobena speciálními diamantovými nástroji k dosažení povrchu pro nejoptimálnější přenášení tepla ze zdroje do nádoby.

 obrabeni dna

 Balení a výstupní kontrola: Nádoby jsou zkontrolovány, zabaleny do PE-sáčků a vloženy do krabic.

 Příslušenství: Neoddělitelnou součástí výše popsaných nádob jsou skleněné poklice s madlem-knoflíkem. Tyto jsou odolné proti vysokým teplotám (350°C - poklice, 260°C - madlo-knoflík) a umožňují právě v kombinaci s naším varným nádobím velmi rychlé a úsporné vaření s možností stálého sledování stavu vařených pokrmů. Klenutí poklice a speciální "zámek" umožňují optimální zadržení a cirkulaci horké páry, čímž jsou vytvořeny tlakové podmínky pro dodatečné velmi jemné tepelné zpracování pokrmů párou při zachování všech vitamínů, minerálů a živin. Takto upravované pokrmy zůstávají šťavnaté, velmi chutné a především podporují zdravou výživu!!

 montaz pro guss